0

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα εξαργυρώσει το «διπλό» επί του Ολυμπιακού μόνο αν κάνει το 2Χ2 στα επόμενα ντέρμπι και μίλησε για τους Ιωαννίδη, Μουσλέρα και Γιαννούλη.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό οι νίκες επί των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αν θέλει να έχει αντίκρισμα αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό. όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ».

«Στον Παναθηναϊκό έχον μια καλή ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν. Περιμένουμε να δούμε πότε ακριβώς θα προπονηθεί ο Γεντβάι, ο προγραμματισμός λέει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Να δούμε και με τον Σένκεφελντ τι θα γίνει με την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και τον έχει αφήσει εκτός δράσης περισσότερο καιρό από το αναμενόμενο. Υπάρχει και η αγωνία για τους διεθνείς, να επιστρέψουν όλοι υγιείς. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που του δίνουν την ευκαιρία να εξαργυρώσει το πολύ μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού. Αν δεν πάρει αυτά τα δύο παιχνίδια, θα είναι σαν να μην νίκησε στο Φάληρο», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που αναφέρουν τα ρεπορτάζ για την παραχώρηση του Ιωαννίδη είναι πολύ λίγα, καθώς επί της αρχής το «τριφύλλι» δεν σκοπεύει να τον πουλήσει.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Μουσλέρα – Γιαννούλη, που επίσης «παίζουν» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, εξηγώντας τι ισχύει για τον καθένα τους.

Ακούστε το ηχητικό:

O αθόρυβος αλλά κομβικός εργάτης Άνταμ Τσέριν

Previous article

Να τον χαίρεστε…. Απειλές και ύβρεις από Κούγια! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.