0

Στον Παναθηναϊκό είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτηση του από τη Σπέτσια, πριν στραφούν σε άλλον τερματοφύλακα.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Στην εκ Τουρκίας σύνδεση του Φερνάντο Μουσλέρα με τον Παναθηναϊκό μέσω του Φατίχ Τερίμ, ο καπνός προέρχεται από την προσωπική σχέση του «αυτοκράτορα» με τον αρχηγό της Γαλατασαράι. Αν αυτός ο δεσμός οδηγήσει σε μία νέα συνεργασία, είναι άλλο ζήτημα.

Ωστόσο, προτού οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ασχοληθούν με τον Μουσλέρα σε ρεαλιστική βάση, προέχουν δύο ζητήματα. Το ένα αφορά τον ίδιο τον Ουρουγουανό και εάν θα συμφωνήσει ή όχι με τη Γαλατασαράι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το δεύτερο σχετίζεται με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Ο οποίος είναι ο βασικός άσσος του Τριφυλλιού μέχρι τον Ιούνιο, όταν και λήγει ο εξάμηνος δανεισμός του από τη Σπέτσια. Ο Πολωνός με την απόδοση του δικαιώνει τον Τερίμ και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επιλογή του, αναπληρώνοντας επάξια τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η ΠΑΕ διατηρεί οψιόν αγοράς 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντραγκόβσκι. Άρα, πληρώνει το αντίτιμο και κρατά τον 26χρονο τερματοφύλακα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το ποσό κρίνεται υπερβολικό σε πρώτη φάση, παρότι ο Ντραγκόβσκι αποδεικνύεται αξιόπιστος γκολκίπερ. Η πρόθεση των ιθυνόντων του Τριφυλλιού είναι να διαπραγματευτούν με τους Ιταλούς για λιγότερα χρήματα, για να κλείσουν τη μεταγραφή του διεθνούς Πολωνού.

Εξυπακούεται ότι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, θα οριστικοποιηθεί μετά το τέλος της σεζόν. Όμως, στο Κορωπί εκτιμούν πάρα πολύ τον Ντραγκόβσκι και θα δώσουν προτεραιότητα στην παραμονή του. Εφόσον δεν βρεθεί η φόρμουλα για την απόκτηση του, τότε οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν άλλους παίκτες, όπως τον Μουσλέρα αν θα είναι διαθέσιμος.

 

Η μεγάλη αξία του 1-3, τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα και η ξαφνική αγάπη για την… Ευρώπη!

Previous article

Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.