0

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει την… ησυχία του με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια και αποτελεί ξεκάθαρη επιθυμία η παραμονή του στην ομάδα.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει έρθει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Σπέτσια και έως τώρα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Το «τριφύλλι» έχει οψιόν αγοράς ύψους 3.5 εκατ. ευρώ για τον Πολωνό τερματοφύλακα, ωστόσο ενδέχεται να μπορεί να τον αποκτήσει και με μικρότερο ποσό.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν συνδεθεί με την περίπτωση του Φερνάντο Μουσλέρα ως πιθανότητα, αλλά η Γαλατασαράι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση μαζί του, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την παραμονή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Το «τριφύλλι» έχει αποφασίσει να κρατήσει τον 26χρονο γκολκίπερ στις τάξεις του και μπορεί να το πετύχει με μικρότερο ποσό, σε περίπτωση που η Σπέτσια υποβιβαστεί από τη Serie B, τη στιγμή που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

«Ο Τερίμ ήθελε τον Μουσλέρα στον Παναθηναϊκό, αλλά θα ανανεώσει για 1+1 με την Γαλατάσαραϊ»

Previous article

Τι θα κάνει τελικά ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.