0

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι άγνωστο το τί μέλλει γενέσθαι.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος διανύει τον τρίτο του χρόνο στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας παραγωγικές εμφανίσεις. Ο Αργεντινός εξτρέμ, είχε ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά φέτος μετράει 6 γκολ και 5 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Τον περασμένο Ιανουάριο, συνδέθηκε με το Μεξικό και την Πούμας, ενώ κι άλλες ομάδες από τη Λατινική Αμερική ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Παλάσιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, αλλά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή για την επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Όπως είχε αναφέρει προ ημερών η «Live Sport», στην υπόθεση του Παλάσιος θα παίξει κομβικό ρόλο η πρόταση του «τριφυλλιού» (εφόσον επιθυμεί την παραμονή του), καθώς είναι 32 ετών και θα αναζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Άλλωστε, θυμίζουμε πως έχει αδικηθεί οικονομικά συγκριτικά με άλλους ποδοσφαιριστές, καθώς λαμβάνει περίπου 600.000 ευρώ ετησίως, ποσό που είχε συμφωνηθεί πριν από τρία χρόνια!

Ο Ντραγκόφσκι και η οψιόν με μικρότερο ποσό!

Previous article

Οι σταθερές του Τερίμ στο δρόμο προς τη μεγάλη ανατροπή απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.