0

Ρεν και Λανς είναι οι νέες ομάδες που γράφτηκαν, αλλά Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης δεν «ιδρώνουν» από τα διάφορα σενάρια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει διαρκώς την αξία του και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να τον «δέσει».

Για όλους προέχει το φινάλε της σεζόν. Είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δευτερευόντως του Κυπέλλου.

Εν όψει καλοκαιριού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί. Ολοένα και περισσότερα είναι τα σενάρια στα οποία πρωταγωνιστεί ο Ιωαννίδης.

Το πιο πρόσφατο αυτών κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Ρεν και Λανς. Η γαλλική ιστοσελίδα «jeunesfooteux» υποστηρίζει πως αμφότερες τον παρακολουθούν στενά. Για την πρώτη είναι και πολύ λογικό από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός την αντιμετώπισε στο Europa League. Άφησε καλές εντυπώσεις τόσο εκεί όσο και στη Βιγιαρεάλ ο Ιωαννίδης.

Ήταν εξαιρετικός ούτως ή άλλως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Έλληνας φορ με αποτέλεσμα να κερδίσει νέους θαυμαστές. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το ποσό που αναφέρουν οι Γάλλοι. Σύμφωνα με εκείνους ο παίκτης κοστολογείται στα 15-20.000.000 ευρώ.

Λίγους μήνες πριν στη Γερμανία έλεγαν πως η Στουτγκάρδη τον παίρνει με τα μισά. Επομένως, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο νόημα και όσοι είναι εκτός συνόρων.

Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης δεν αλλάζουν

Σταδιακά θα μπουν και άλλες ομάδες στο κόλπο. Ειδικά εφόσον ο Ιωαννίδης πάει καλά και στα πλέι οφ του Nations League. Μόνο που όλη αυτή η μεταγραφολογία δεν επηρεάζει ούτε την ομάδα ούτε τον ποδοσφαιριστή.

Για εκείνους δεν αλλάζει κάτι. Το πλάνο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για το νέο συμβόλαιο και το καλοκαίρι βλέπουμε. Ιδανικά ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό του και του χρόνου, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το τι προτάσεις θα έρθουν και κυρίως από ποιες ομάδες.

Έως τότε το πιθανότερο είναι να ανεβαίνουν τα ποσά που θα γράφονται, αφού με τα υπάρχοντα δύσκολα θα έλεγε «ναι» το «τριφύλλι». Τιμή εκκίνησης δεν έχει τεθεί από τους «πράσινους» και το πιθανότερο είναι να μη γίνει κάτι τέτοιο ούτε στην πορεία.

Παναθηναϊκέ, να η ευκαιρία σου!

Previous article

Τετ α τετ του Μαξίμοβιτς με τον Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.