0

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM τις εκτιμήσεις του για τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και αναφέρθηκε στις επιδόσεις των διεθνών.

Τις θέσεις στις οποίες εκτιμάει ότι θα ενισχυθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας τα δεδομένα.

«Σε ότι αφορά στο κέντρο για τη νέα σεζόν, υπάρχουν οι Μαξίμοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Βιλένα, Τζούριτσιτς και Μπακασέτας, συν τον Ζέκα που λήγει το συμβόλαιό του, αλλά θα ανανεωθεί. Πιστεύω ότι θα πάρει έναν χαφ, στην θέση 6 είναι καλυμμένος, μόνο στο 8 αν γίνει κάτι με τον Τσέριν, αν δηλαδή κάνει ένα καλό Euro και υπάρξει πρόταση και ο ίδιος θέλει να φύγει, ή τον Βιλένα. Ο Μπακασέτας με βεβαιότητα λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί, θέλει να γίνει πρωταγωνιστής της επιστροφής του Παναθηναϊκού. Στα στόπερ θα παραμείνει ο Ούγκο αν πάει καλά στα playoffs, θα ενεργοποιηθεί και η ρήτρα του Γεντβάι, ενώ θα φύγει ο Ακαϊντίν. Για τους τερματοφύλακες, ο Λοντίγκιν έχει συμβόλαιο, θα υπάρξει και προσπάθεια μέσα από συζήτηση με την Σπέτσια να παραμείνει ο Ντραγκόφσκι. Θα φύγει ο Χουάνκαρ, ενώ θα γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Βαγιαννίδη, αλλά επειδή ο Κώτσιρας παίζει στα χαφ πλέον θα πάει για ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ, πιστεύω ότι θα πάρει και έναν εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, αφού με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπω να μένει ο Παλάσιος, αλλά ποτέ μην λες ποτέ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν ο -ελεύθερος το καλοκαίρι- Πέλκας είναι μια καλή περίπτωση για το «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι του αρέσει σαν παίκτης, αλλά αναρωτήθηκε αν είναι εξτρέμ ή δεκάρι.

Ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι είχαμε καλά νέα από το μέτωπο των διεθνών του Παναθηναϊκού αφού, με εξαίρεση τον Μλαντένοβιτς, όλοι τα πήγαν αρκετά καλά και κυρίως είναι υγιείς.

Ενώ επισήμανε ότι ο Μπιλάλ δεν έκανε την διαφορά ούτε στην δεύτερη ομάδα των «πράσινων» και το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Αποθέωση του Σλούκα στα αποδυτήρια: “Εσύ είσαι ο ηγέτης” φώναζε ο Παπαπέτρου! (Vid)

Previous article

Κώστα Σλούκα εσύ σούπερ σταρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.