0

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος, επέστρεψε από το -16 και επικράτησε με 89-81 της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Εργκίν Αταμάν, χαρακτήρισε διπλή νίκη αυτή που πήρε το «τριφύλλι», λόγω και της υπεροχής του στο goal average, ενώ στάθηκε στην εξαιρετική τελευταία περίοδο επιθετικά με τους Σλούκα και Ναν.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς.

Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς.

Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη.

Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα».

Αποθέωση για Σλούκα στο ΟΑΚΑ – Ανταπέδωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR

Previous article

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Παναθηναϊκού – Ονειρευόμαστε το Final 4»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.