0

Μέλι για τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR (με αφορμή και την αποθέωση που του επεφύλαξαν στο τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα) έσταξε ο Κώστας Σλούκας.

Ενθουσιασμένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και την προσωπική του αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάλαβαν (σ.σ. οι φίλαθλοι) ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα.

Πάντα δίνω το 100% για το καλό της ομάδας, παρά τα όποια λάθη μπορεί να κάνω. Ονειρευόμαστε να πάμε στο Final Four και με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε ο αρχηγός των «πρασίνων» στο flash interview.

Και συνέχισε:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση και άσκησαν πίεση στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και με τους φιλάθλους και την καλή άμυνα κρίναμε το παιχνίδι υπέρ μας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε σημαντικά καλάθια και τα καταφέραμε.

Ύστερα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό είπαμε ότι είχαμε πέντε τελικούς. Πήραμε τους δύο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα περίεργο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και μετά την Μπολόνια για άλλον έναν τελικό».

Αταμάν: «Είναι διπλή νίκη, έχουμε το goal average – Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για την εικόνα του πρώτου μέρους»

Previous article

Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι μεγάλο – Ελπίζω να συνεχιστούν τα sold out»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.