0

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με 89-81 επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός AKTOR να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με μεγάλη ανατροπή από το -16 επικράτησε 89-81 της Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Ντίνος Μήτογλου, ανέφερε πως το «τριφύλλι» είχε ανάγκη αυτή τη νίκη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι χτίζετε κάτι μεγάλο. Παράλληλα, αποθέωσε τον κόσμο των «πράσινων» και εξέφρασε την πίστη του να συνεχιστούν τα sold out στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ντίνος Μήτογλου:

«Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε σε αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα. Τώρα είμαστε 2οι στη βαθμολογία και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Χτίζουμε κάτι μεγάλο και προσπαθούμε όλοι πάρα πολύ. Συνεχίζουμε όλοι την προσπάθεια σε αυτό τον σύλλογο, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ευτυχισμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας ήταν και πάλι εκπληκτικοί και ελπίζω να συνεχιστούν τα sold-out

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Παναθηναϊκού – Ονειρευόμαστε το Final 4»

Previous article

Προτάσοντας τη φανέλα Σλούκα ο Λεσόρ στο «χόρτο μαγικό» παικτών-κόσμου! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.