0

Ο Ντόρσεϊ μέσα από τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα x έδωσε μήνυμα μεταγραφής

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με τον διεθνή γκαρντ της Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί την μετακίνησή του σε άλλη ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ντόρσεϊ με την ανάρτηση που έκανε, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Τουρκία. Μάλιστα η κίνηση αυτή δίνει… φωτιά στα σενάρια για μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια και μάλιστα υπήρχε συμφωνία προκειμένου να φορέσει ο Ντόρσεϊ τη φανέλα του Παναθηναϊκού ωστόσο κατόπιν απόφασης του -τότε προπονητή της Φενέρ- Δημήτρη Ιτούδη, ο παίκτης παρέμεινε στην τουρκική ομάδα.

Αυτή την στιγμή όλα τα σενάρια είναι πιθανά για το μέλλον του Ντόρσεϊ. Σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον και από τις δυο Ελληνικές ομάδες, καθώς οι Έλληνες παίκτες ”επιπέδου” Ευρωλίγκας είναι λίγοι. Όμως αυτή την περίοδο το βάρος πέφτει στην μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Ναν: «Φυσικά πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος επιθετικός στην Euroleague!»

Previous article

Βαγιαννίδης: Ένα «διαμάντι» που λάμπει όλο και περισσότερο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.