0

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν έξαλλος με τη διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην Μπαρτσελόνα έχουν παράπονα από τον Μεντί Ντιφαλά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανέτρεψε τα δεδομένα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ και να πήρε τη νίκη, όμως, η Μπαρτσελόνα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, ιδιαιτέρως από τον Μεντί Ντιφαλά, ο οποίος ήταν ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Άλεξ Αμπρίνες, με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ, στάθηκε στους ρέφερι: «Είμαστε δεύτεροι σχεδόν όλη τη σεζόν, αλλά οι διαιτητές δεν μας σέβονται.

Το παιχνίδι άλλαξε όταν ο Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή. Οι διαιτητές άλλαξαν κριτήρια από τότε και αντί να τιμωρούν τον Παναθηναϊκό, άρχισαν να τιμωρούν εμάς.

Δεν αναφέρομαι μόνο στο σημερινό ματς, δεν ήταν μόνο αυτό που έγινε σήμερα. Συμβαίνει κάθε εβδομάδα, κάτι πρέπει να αλλάξει.

Σήμερα οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν έναν παίκτη σαν τον Ρίκι Ρούμπιο. Δεν μιλάμε για έναν 18χρονο που ήρθε από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Δεν του έδωσαν ούτε ένα φάουλ, ενώ την ίδια στιγμή σφύριζαν κάθε επαφή.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει καμπάνια εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά κάτι συμβαίνει, γιατί το ζούμε όλη την σεζόν.

Έχουμε κάνει λάθη, χάσαμε μία μεγάλη διαφορά σήμερα, αλλά συμβαίνουν πράγματα που μας έχουν εκνευρίσει. Δεν μας αφήνουν οι διαιτητές να παίξουμε, νομίζω ότι αυτό είναι άδικο.

Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν γίνεται οι διαιτητές να κάνουν τόσα λάθη και μετά να πηγαίνουν σπίτι τους κάνοντας σαν να μην συνέβη τίποτα και απλώς να πλένουν τα χέρια τους, ώστε μετά να σφυρίξουν το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουν να πληρώνονται», είπε ο Αμπρίνες.

Δεν έλειψε και η ανάρτηση από φιλάθλους που «έντυσαν» τον Ντιφαλά με φανέλα Παναθηναϊκού.

Δείτε την: 

 

Μπαίνουν οι μπουλντόζες το Πάσχα – Θεμέλια τον Αύγουστο: Αυτή είναι η «συμφωνία κυρίων» Δούκα-Κοινοπραξίας για τον Βοτανικό!

Previous article

Οι πιθανότητες για Γεντβάι για να τον δούμε βασικό με τον ΠΑΟΚ

Next article

You may also like