0

Δύσκολη η συνέχεια για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό…

Σύμφωνα με την sportime, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά το καλοκαίρι. Ο Ισπανός εξτρέμ θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την sportime, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Φατίχ Τερίμ δεν τα πηγαίνουν καλά.
Και έτσι το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθειά πώλησής του σε άλλη ομάδα. Κάτι που θέλουν αμφότερες οι πλευρές.

Πάνω στο peak του τον συνάντησε η ατυχία! Η απόλυτη ατυχία. Μιλάμε για παίκτη που σκόραρε σε κάθε παιχνίδι και έδινε λύσεις στο «τριφύλλι» για να πηγαίνει… τρένο στο πρωτάθλημα. Οκτώ μήνες μετά μπορεί να επέστρεψε στα γήπεδα με νέο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με το ανάλογο performance. Η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν 50-50 στο πλαίσιο της αγωνιστικής μετάβασης. Ξέχωρα από το πόσο χρόνο του έδινε στον αγωνιστικό χώρο όμως, τον σεβόταν απόλυτα. Μόλις εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ τα ψωμιά τελείωσαν για τον Αϊτόρ. Εδώ και 6 ματς (έχει «ιδρώσει» 3’, σε 5 εκτός αποστολής) πλήρως εξαφανισμένος από την αποστολή. Ακόμα και σε αυτή της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ δεν είχε κληθεί, παρά την λειψανδρία του «τριφυλλιού».

Ο Αίτόρ αποτελεί στο μυαλό του Τούρκου προπονητή επιλογή πίσω και από τον Λημνιό . Κοινώς, είναι ήδη στην transfer list για το επόμενο καλοκαίρι με το συμβόλαιο να εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο…

 

Tον θέλουν πολύ τον Ιωαννίδη, αλλά ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ !

Previous article

Μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα Γεντβάι και Σένκεφελντ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.