0

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας την επαφή και τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ουριέλ Αντούνα εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί απόλυτα ως οργανισμός στη διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων και στις “μάχες” που φουντώνουν πλέον απ’ το επόμενο Σαββατοκύριακο με την επανεκκίνηση των playoffs και το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα, βεβαίως, τα υπόλοιπα “κομμάτια” της ομάδας συνεχίζουν να δουλεύουν και για το “μετά”. Και τις κινήσεις που θα γίνουν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, καθότι είναι ειλημμένη απόφαση να συνεχιστεί η ποιοτική αναβάθμιση του δυναμικού του Παναθηναϊκού και με άλλες μεταγραφές “τύπου Μαξίμοβιτς”, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του deal με τον Σέρβο μέσο που θα ενταχθεί στην ομάδα μετά την 1η Ιουλίου.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα ‘χει η εφετινή σεζόν όσον αφορά την κατάκτηση των τίτλων, το “τριφύλλι” θα κάνει λίγες, αλλά προσεκτικές και ποιοτικές κινήσεις το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να ανεβάσει άλλο ένα σκαλί το επίπεδό του ως ομάδα.

Ο Ιωαννίδης αποτιμάται στα 15+5 εκατομμύρια και είναι πρώτος στόχος της Σπόρτιγνκ, σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο

Previous article

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η προφητεία για τον τελικό της EuroLeague: “Έτσι θα το πάρει ο Παναθηναϊκός”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.