0

Τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κατακτήσει τη EuroLeague στο Βερολίνο έδειξε με ένα story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δύο μήνες πριν από το Final Four της EuroLeague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ονειρεύεται τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης. Λίγες ώρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Προμηθέα ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ δημοσίευσε ένα video στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο προβλέπει πώς θα κριθεί ο τελικός που θα γίνει στο Βερολίνο.

Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7″. Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7″, γυρίζει… Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης” ήταν τα λόγια του DPG7000.

 

Ο Παναθηναϊκός κρατάει ανοικτή την πόρτα για τον Αντούνα ενόψει καλοκαιριού!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει και έχει και τον πρώτο λόγο για τον Χατζηδιάκο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.