0

Πριν από μερικές ημέρες η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Φενερμπαχτσέ σε παιχνίδι που έγινε στο αθλητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του διεθνούς τουρνουά Al Abtal Cup.

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Φατίχ Τερίμ, οι «πράσινοι» του Ανδρέα Ντρένοβα έπαιξαν εξαιρετικά, είχαν την υπεροχή και επικράτησαν 3-0 της τουρκικής ομάδας. Ο Νότας άνοιξε το σκορ στο 15′, ο Τακεσιάν πέτυχε το 2-0 στο 20′ και ο Μπρέγκου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 32′.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Σεμί Σεντούρκ, τον τεχνικό της U19 της τουρκικής ομάδας και όπως αναφέρει η «Fanatik» στον Φατίχ Τερίμ άρεσε πολύ ο 18χρονος αμυντικός της Φενέρμπαχτσε, Μεχμέτ Τζαν Γκιουλέρερ.

Οπως τονίζεται ο 70χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» έμεινε εντυπωσιασμένος με την απόδοσή του νεαρού αμυντικού σε αυτόν τον αγώνα. Την περίπτωση του Μεχμέτ Τζαν Γκιουλέρερ έχουν τσεκάρει στο παρελθόν ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Λιλ και η Αντβέρμπ σε τουρνουά που διεξήχθησαν στη Βουλγαρία και την Ισπανία.

Γεννημένος στις 29 Μαΐου του 2005, ο Μεχμέτ Τζαν Γκιουλέρερ παρακολουθείται από τον προπονητή της πρώτης ομάδας της Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να του δοθούν μερικά παιχνίδια στα πόδια του καθώς θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα ταλέντα του τουρκικού συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός Aktor είναι σε ιδανική κατάσταση και στο καλύτερο timing δείχνουν να «μπαίνουν» και οι μεταγραφές

Previous article

Νικολογιάννης: «Να αλλάξει εικόνα στα κρίσιμα εντός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός – Με Γεντβάι στα στόπερ την Κυριακή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.