0

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα γύρω από τον Παναθηναϊκό και τον Φώτη Ιωαννίδη με φόντο το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, αναλύοντας τα οφέλη των νικών με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Πρώτα θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών και στη συνέχεια ενδεχομένως να υπάρξει συζήτηση για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων για την Σπόρτινγκ και τον Ιωαννίδη είναι από… την κοιλιά τους. Δεν υπάρχει καμία βάση, καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό, ούτε τα συγκεκριμένα νούμερα ισχύουν. Μου αρέσει που έχουν γράψει και για επιπλέον πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετική σχέση από το αλισβερίσι με Σπόραρ και Αλεξανδρόπουλο. Με αυτά τα χρήματα, η Σπόρτινγκ είναι πάρα πολύ μακριά, δεν μπορεί να πάρει τον Ιωαννίδη. Πρώτα θα μας απασχολήσει ρεπορταζιακά το νέο συμβόλαιο που θα κάνει με τον Παναθηναϊκό και έπειτα το αν θα έρθει κάποια πρόταση. Θα είναι με πολύ μεγαλύτερες απολαβές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως αν όλοι οι διεθνείς επιστρέψουν υγιείς θα είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που το «τριφύλλι» θα είναι πλήρης, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Παράλληλα, μιλώντας για τα δύο «κολλητά» ντέρμπι στη Λεωφόρο, ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το 2Χ2, για να συνεχίσει με μια εντελώς διαφορετική δυναμική την πορεία του στα playoffs.

Ενώ πρόβλεψε ότι το βράδυ θα είναι αγχωτικό ενδεχομένως και… Χιτσκοκικό αλλά στο τέλος η Εθνική μας ομάδα θα τα καταφέρει και θα προκριθεί στο Euro 2024.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η διπλή, «πράσινη» πρωτιά κλεψιμάτων και κοψιμάτων

Previous article

Ράτζα: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό και δεν έπαιξα με τον Ομπράντοβιτς – λυπάμαι….»

Next article

You may also like