0

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με γοργούς ρυθμούς την επέκταση του προπονητικού του κέντρου με τα νέα γήπεδα, τα οποία βρίσκονται δίπλα από τις τωρινές εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».

Ως γνωστόν, το κλαμπ θα έχει, επιπλέον, τρία νέα γήπεδα. Τα δυο είναι ήδη έτοιμα, ενώ ολοκληρώνονται και οι εργασίες για το τρίτο.

Υπενθυμίζουμε ότι με τα νέα γήπεδα, στα οποία θα «φιλοξενούν» την ακαδημία της ομάδας, ο Παναθηναϊκός θα έχει συνολικά έξι στο Κορωπί, μαζί με τους ξενώνες.  Από την επόμενη σεζόν, τα πάντα θα είναι έτοιμα και το αθλητικό κέντρο του «τριφυλλιού» θα έχει τις παραπάνω εγκαταστάσεις που αναφέραμε.

«Καυτό» δίμηνο για Βοτανικό

Στο θέμα της διπλής ανάπλασης, οι εξελίξεις είναι έτοιμες να τρέξουν και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Μετά τα όσα είχαμε αναφέρει σχετικά με τις κινήσεις για να μπει η κοινοπραξία στο κομμάτι του καθαρισμού του οικοπέδου και τα όσα αποφασίστηκαν στη δημοτική επιτροπή, περνάμε σε ένα διάστημα στο οποίο όλοι μετρούν αντίστροφα για τα έργα.

Το επόμενο δίμηνο θα είναι «καυτό» για τον Βοτανικό με τη στόχευση να αφορά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, προκειμένου εμπλεκόμενοι να προχωρήσουν στις απαραίτητα χωματουργικά και στην έναρξη της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου το καλοκαίρι.

Αυτό χρειάζεται από Χουάντσο και Παπαπέτρου ο Αταμάν – Στη Euroleague να το… γυρίσουν!

Previous article

Ναν: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό με σκοπό να επιστρέψω στο NBA, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.