0

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία νίκη στη Basket League η οποία μπορεί να έχει πολλά οφέλη και για το μέλλον.

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι έχει πάρει τα πάνω του και… στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη θέση της Euroleague.

Φυσικά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Εργκίν Αταμάν το ξέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και κρατάει στην τσίτα τους παίκτες του.

Ο Τούρκος κόουτς είχε ξεκαθαρίσει ότι δε γίνεται η ομάδα του να συνεχίσει να παίζει με 6-7 παίκτες σε κάθε αγώνα και θα πρέπει να ανοίξει το rotation.

Μάλιστα πέταξε το μπαλάκι στους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να ανεβάσουν την απόδοση τους και να τους έχει στα άμεσα πλάνα του.

Και κόντρα στην εύκολη νίκη με τον Προμηθέα Πάτρας, σίγουρα ο Εργκίν Αταμάν, είδε πράγματα που του αρέσουν, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει να τα δει και στη μεγάλη… σκηνή της Euroleague.

Άρεσαν πολύ Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου!

Στον αγώνα της Basket League λοιπόν, ο Αταμάν θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς και πήραν την ευκαιρία τους παίκτες, όπως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ισπανός επανήλθε στις ποιοτικές εμφανίσεις, με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, κάνοντας ένα γεμάτο παιχνίδι.

Ενώ την ίδια στιγμή ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδειξε ότι επανέρχεται πλήρως μετά τον τραυματισμό του έχοντας 14 πόντους.

Και οι δύο λοιπόν έδειξαν ότι την κρίσιμη στιγμή έχουν αρχίσει και ανεβάζουν τον ρυθμό τους, με τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της Euroleague να είναι μπροστά και φυσικά να ακολουθούν τα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός με τους τραυματισμούς και φυσικά την κατάσταση κάποιων παικτών, έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής σε συγκεκριμένους, ωστόσο φαίνεται ότι μπορεί πλέον ο Αταμάν να επιλέξει διαφορετικά πράγματα στο παρκέ.

Ειδικά τώρα που επέστρεψαν και ο Λούκα Βιλντόζα αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, για να έχει βοήθειες και ο Ματίας Λεσόρ.

Αυτό βέβαια θα κριθεί και στο τι θα δείξουν οι παίκτες αυτοί και στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού αν επιστρέψουν στις μέτριες εμφανίσεις, τότε η κούραση θα αυξηθεί και το «τριφύλλι» μπορεί να έχει πρόβλημα.

Ο Τερίμ θα πάει στα Play Offs με τον «κορμό» του

Previous article

Οι εργασίες για τα γήπεδα στο Κορωπί και το… δίμηνο του Βοτανικού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.