0

Ο Φατίχ Τερίμ έχει στο μυαλό του μία βασική ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό και θα προχωρά σε αλλαγές μόνο όταν είναι απαραίτητο, υιοθετώντας μία διαφορετική διαχείριση για τα Play Offs.

Με τη διαφαινόμενη ενσωμάτωση των Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Φατίχ Τερίμ θα υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31 Μαρτίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Με τη λέξη «απρόοπτο» εννοώντας έναν τραυματισμό στις προπονήσεις ή κάποιο πρόβλημα που (απευκταία) θα προκύψει στους εννιά διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λείπουν αυτές τις μέρες από το «Γεώργιος Καλαφάτης». Τουλάχιστον, με εξαίρεση τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Ζέκα που έχουν το ματς του Nations League με την Ελλάδα κόντρα στο Καζακστάν, οι υπόλοιποι έξι πήραν μέρος σε φιλικές αναμετρήσεις.

Η υπερεπάρκεια λύσεων είναι μία σπάνια κατάσταση για τον Τερίμ, στους τρεις μήνες που δουλεύει στους «πράσινους». Ειδικά τον Ιανουάριο, ο Τούρκος διαχειρίστηκε πλήθος απουσιών, με αποκορύφωμα τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στους «16» του Κυπέλλου, όταν αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Ακαϊντίν ως επιθετικό.

Πάντως, μετά από μία μακρά περίοδο δοκιμών ή αναγκαστικών αλχημειών, ο Τερίμ έχει μονιμοποιήσει την κεντρική ιδέα για την ενδεκάδα και την τακτική του Τριφυλλιού. Από εδώ και στο εξής, ο 71χρονος τεχνικός θα βασιστεί στους έντεκα που θριάμβευσαν με 3-1 στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League.

Ασφαλώς, ο Τερίμ δεν γίνεται να παρατάξει στα δέκα ματς που απομένουν (συνυπολογίζοντας τον τελικό του Κυπέλλου) τους ίδιους παίκτες. Θα χρειαστεί να προβεί σε αλλαγές, εξαιτίας της κόπωσης, των τιμωριών ή των τραυματιών.

Όμως, θα είναι οι απολύτως απαραίτητες και όχι ένα εκτεταμένο ροτέισον. Οι Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης ήταν οι βασικοί εναντίον του Ολυμπιακού.

 

Αυτά περιμένει ο Παναθηναϊκός από την επιστροφή του Γεντβάι

Previous article

Αυτό χρειάζεται από Χουάντσο και Παπαπέτρου ο Αταμάν – Στη Euroleague να το… γυρίσουν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.