0

Ο Τιν Γεντβάι επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για κάτι παραπάνω από έναν μήνα και ο Παναθηναϊκός προσδοκά αρκετά από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Από την Παρασκευή μπήκε σε κομμάτι της προπόνησης και από την Δευτέρα ο Τιν Γεντβάι έχει ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και στην προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League.

Η επιστροφή του αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο για τον Φατίχ Τερίμ, καθώς ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός πριν τον τραυματισμό του στον δεύτερο ημιτελικό με τον «δικέφαλο του βορρά» στις 17 Φεβρουαρίου, βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις μέσα στο 2024.

Το Τριφύλλι από την επιστροφή του καλού Γεντβάι, μπορεί να προσδοκά στα εξής:

  • Την επιστροφή του καλύτερου αμυντικού δίδυμου ή για την ακρίβεια του πιο αποτελεσματικού ντουέτου στα μετόπισθεν μέσα στη σεζόν. Το Αράο-Γεντβάι επί των ημερών του Τερίμ είχε εξαιρετική εικόνα, πολύ καλή συνεργασία, υψηλά επίπεδα χημείας και επικοινωνίας. Κανένα άλλο δίδυμο δεν έδωσε τόσο μεγάλη ασφάλεια στους «πράσινους».
  • Ο Κροάτης άσος είναι πολύ καλός κατά την διαδικασία του build up, τον βοηθά η τεχνική του κατάρτιση και ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι. Στα ανταγωνιστικά παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπου ο αντίπαλος θα ασκεί high press, προσφέρει στην ομάδα του μία σίγουρη λύση στις μεταβιβάσεις.
  • Στα καλά του φεγγάρια, γιατί πέρασε και σημαντική περίοδο ντεφορμαρίσματος το φθινόπωρο, ξεχωρίζει για τις τοποθετήσεις του όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται σε χαμηλά μέτρα ενώ και οι άμεσες επεμβάσεις του όταν βρίσκεται πιο ψηλά στο γήπεδο, έκαναν την διαφορά.

Σε γενικές γραμμές ο καλός Γεντβάι αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση, μία επιλογή που κάνει τον Τερίμ να τον σκέφτεται πολύ σοβαρό για την ενδεκάδα της Κυριακής, παρά το γεγονός πως δεν έχει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του.

 

Ράτζα: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό και δεν έπαιξα με τον Ομπράντοβιτς – λυπάμαι….»

Previous article

Ο Τερίμ θα πάει στα Play Offs με τον «κορμό» του

Next article

You may also like