0

Οι Έλληνες διεθνείς επιστρέφουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στον Τάσο Μπακασέτα όλη τη στήριξη που χρειάζεται μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Γεωργία και δεν θα παίξει στο Euro 2024. Ένας αποκλεισμός που προκάλεσε μεγάλη πίκρα και απογοήτευση στους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι θα χρειαστούν αρκετό καιρό για να το ξεπεράσουν.

Βέβαια, το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει, γιατί οι σύλλογοι έχουν υποχρεώσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη των Play Offs της Stoiximan Super League και θα χρειαστεί τις υπηρεσίες των Μπακασέτα, Ζέκα και Ιωαννίδη.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς επέστρεψαν χθες στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «πράσινων». Προφανώς, το προπονητικό τιμ θα τους διαχειριστεί με συντηρητικό πρόγραμμα, αφού οι Μπακασέτας και ο Ιωαννίδης κουράστηκαν πολύ.

Ειδικά ο Τάσος Μπακασέτας, έπαιξε 120 λεπτά εναντίον της Γεωργίας, ήταν το δεύτερο παιχνίδι του σε πέντε μέρες και έδειξε εμφανή σημάδια κόπωσης στην παράταση. Αντιθέτως, ο Ιωαννίδης αντικαταστάθηκε νωρίτερα από τον Γιακουμάκη.

Παράλληλα, ο Μπακασέτας έχει ανάγκη από τη στήριξη και την προστασία του οργανισμού του Παναθηναϊκού. O αρχηγός της Εθνικής ομάδας δέχεται σφοδρή κριτική για το χαμένο πέναλτι και την απόδοση του, στο πιο κρίσιμο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στο Τριφύλλι θα προσπαθήσουν να ανυψώσουν το ηθικό του Μπακασέτα, για να τον ενθαρρύνουν. Εξυπακούεται πως ο ίδιος ο παίκτης έχει προσωπικότητα και αντέχει όταν τα συναισθήματα σκληραίνουν.

Αν ο Μπακασέτας θα αγωνιστεί βασικός την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εξαρτάται από τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής θα τσεκάρει την κατάσταση του 31χρονου μεσοεπιθετικού και θα αποφασίσει, αφού μιλήσει μαζί του.

Ο Ιωαννίδης έχει καταπονηθεί λιγότερο και αν δεν έχει ενέργεια για να ανταπεξέρθει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό 90λεπτο, σίγουρα θα αρχίσει στην ενδεκάδα και θα αντικατασταθεί στη διάρκεια του ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζέκα δεν έπαιξε με την Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει, αν το ζητήσει ο Τερί,

 

Οι μεταγραφικές επιλογές που βγάζουν ασπροπρόσωπο τον Τερίμ

Previous article

Άπαντες παρόντες στο Κορωπί – Αποθεραπεία οι διεθνείς

Next article

You may also like