0

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στις ευθύνες προπονητή-παικτών για την ήττα από τον ΠΑΟΚ που, όπως είπε, τελείωσε την υπόθεση τίτλος για τον Παναθηναϊκό και μνημόνευσε την αστάθεια.

Τα λάθη πουν οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, όπως εκτίμησε λόγω της γενικότερης αστάθειάς του, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει έναν τελικό, αλλά δεν είδα κανέναν να το αντιμετωπίζει έτσι. Ο προπονητής έκανε πειράματα όπως στα φιλικά, οι παίκτες… ντρέπονταν να κάνουν φάουλ στους αντιπάλους τους και τους έβλεπαν να περνούν από δίπλα τους. Τελικά, ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές, δέχτηκε πολλά γκολ από τον ΠΑΟΚ, έβαλε δύο αλλά δεν του έφτασαν όχι να κερδίσει, ούτε καν για τον βαθμό. Για να μην κοροϊδευόμαστε, για εμένα το πρωτάθλημα τελείωσε χθες. Δεν έχει καμία σταθερότητα, τον έχω ικανό να κερδίσει την ΑΕΚ και να πάει να χάσει από τον Άρη. Αυτό δεν σε οδηγεί ποτέ σε κατάκτηση πρωταθλήματος. Είχαμε πει ότι για να μείνει στην μάχη του τίτλου, θα πρέπει να πάρει 7 βαθμούς. Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη και των παικτών αλλά και του προπονητή, που άλλαξε σύστημα με μια μόνο προπόνηση, ενώ ήξερε ότι η δύναμη του αντιπάλου ήταν στα άκρα και έπαιξε με ρόμβο χωρίς να έχει μάλιστα και καθαρό εξάρι. Το δεύτερο ημίχρονο μου δείχνει πως, αν έβαζε μια φυσιολογική 11άδα θα το πάλευε περισσότερο. Τι μπορεί να έχει δει ο Τερίμ; Έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι πέρυσι, με δύο επιθετικούς επί Γιοβάνοβιτς, αλλά είχε παίκτες σκυλιά στα χαφ. Ίσως να ήταν αυτό.», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι όλη η τετράδα της άμυνας των «πράσινων» ήταν κακή χθες, με τον Μλαντένοβιτς να υποφέρει από γαστρεντερίτιδα μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ και ο Σπόραρ είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά επίσης έπαιξε, κατά την προσφιλή τακτική του προπονητή του.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία και στον θάνατο του Γιάννη Κυράστα, που συνέβη σαν σήμερα το 2004, ο οποίος έφτιαξε τον καλύτερο Παναθηναϊκό της τελευταίας 25ετίας κατά την γνώμη του.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Έτσι όπως τα έκανε, θα ανέβει τον δικό του Γολγοθά ο Παναθηναϊκός

Previous article

Έντονος ο προβληματισμός με τον Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.