0

Το πλάνο με τον Φατίχ Τερίμ δεν βγαίνει και ο Παναθηναϊκός χάνει διαρκώς έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ έγινε με ένα ξεκάθαρο σκεπτικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεώρησε πως ο Παναθηναϊκός είχε όλο το πακέτο για να πάρει πρωτάθλημα και του έλειπε μόνο ο προπονητής που θα τον οδηγούσε στον τίτλο.

Αναζητούσε κάποιον που ξέρει από τέτοιου είδους καταστάσεις. Παρά τις ενστάσεις που υπήρχαν για την ηλικία του και την αποχή του από τους πάγκους, ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» είδε με θετικό μάτι την προοπτική του Τερίμ. Πάντα παίζει, άλλωστε, ρόλο και το ποιος σου προτείνει κάποιον.

Το αφεντικό ήταν από την αρχή ξεκάθαρο. Πρωτάθλημα φέτος ή αποτυχία. Ο Τερίμ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Και μόνο που θα έβγαινε από τη ναφθαλίνη, ήταν κέρδος για εκείνον.

Ανέκαθεν ήταν προπονητής που έκανε τρέλες. Μόνο που οι εμπνεύσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε τρεις εβδομάδες να προετοιμάσει την ομάδα του και βρήκε λογικό να παίξει με δύο φορ και δύο δεκάρια απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην κόντρα είναι κίνδυνος-θάνατος.

Μόνο για έναν λόγο πρέπει να νιώθει τυχερός ο Τερίμ, γιατί ακολουθεί άμεσα ο αγώνας με την ΑΕΚ και στη συνέχεια αυτός με τον Άρη. Τα πράγματα είναι απλά. Γυρνάει την κατάσταση; Καλώς. Αν όχι, τότε φλερτάρει έντονα με την απομάκρυνση.

Το κλίμα πια είναι βαρύ για εκείνον. Ο Παναθηναϊκός πέταξε πολύτιμους βαθμούς επί των ημερών του με σοβαρά προσωπικά του λάθη. Και η υπομονή είναι άγνωστη λέξη στις τάξεις της διοίκησης. Το καμπανάκι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ήχησε τόσο δυνατά που το άκουσαν οι πάντες.

Νικολογιάννης: «Στο ίδιο έργο θεατές, καμία σταθερότητα ο Παναθηναϊκός – Κανείς δεν είδε το ματς με ΠΑΟΚ σαν τελικό»

Previous article

Κλήση της ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το κορεό με ΠΑΟΚ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.