0

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή κορεό που παρουσιάστηκε στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας εφαρμόζει τον νέο Αθλητικό Νόμο και ανάλογα με την απολογία θα αποφασίσει για ενδεχόμενες ποινές.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα κατωτέρω:

Α) Ενόψει της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Playoffs 2023/2024 – Super League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις σύννομης λειτουργίας των καμερών τα εξής γήπεδα:

ΓΗΠΕΔΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ”, για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ
ΣΤΑΔΙΟ “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ, για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Β) Καλείται σε ακρόαση, τη Δευτέρα 08/04/2024 και ώρα 11:30, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της στη θύρα 13-14 κατά τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, πανό με υβριστικό περιεχόμενο για την συμπρωτεύουσα, και επιγραφής – κορεό με χρωματιστά χαρτόνια που εμφάνιζε το σύμβολο/τοπόσημο της πόλης της Θεσσαλονίκης (Λευκό Πύργο) τυλιγμένο στις φλόγες.

Εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 9 και 14 του ν. 5085/2024.

Έντονος ο προβληματισμός με τον Τερίμ

Previous article

Έχει μπροστά του έναν τελικό και οφείλει να μπει με το «μαχαίρι στα δόντια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.