0

Για όσα συνέβησαν στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αναφερθήκαμε εκτεταμένα.

Ολα πήγαν στραβά γα το «τριφύλλι». Γκολ στην πρώτη κατεβασιά, λάθη από πάγκο και παίκτες, χαμένες ευκαιρίες και πικρό φινάλε. Υπάρχει, όμως, «επόμενη μέρα» και είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τους «πράσινους», έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα.

Το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αποκτά χαρακτήρα τελικού. Αν θέλουμε να είμαστε απολύτως ακριβείς, εδώ που βρίσκεται βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός, το ματς με την Ένωση είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ. Και έτσι θα το δουν όλοι στο πράσινο στρατόπεδο.

Η διαφορά 6 βαθμών από την κορυφή και 4 από τη δεύτερη θέση, δεν αφήνει περιθώρια στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Συνεπώς, το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να… πεθάνουν στο χορτάρι για να πάρουν οι «πράσινοι», είναι η νίκη. Τίποτα διαφορετικό.

Μετά την απαραίτητη αυτοκριτική και την ανάλυση για το τι πήγε στραβά κόντρα στον ΠΑΟΚ, έρχεται η επόμενη μέρα και η προετοιμασία για το ντέρμπι που ακολουθεί. Αγωνιστική και πνευματική. Οι «πράσινοι» πρέπει σε αυτό το δύσκολο διήμερο να «ξεθολώσουν», να καθαρίσουν το μυαλό τους και να πιστέψουν. Να πιστέψουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Κανείς στο ποδόσφαιρο δεν έχει «πέσει», προτού δώσει τη μάχη.

Με διάθεση για μάχη πρέπει να πάει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ναι, υπάρχει πίεση και μάλιστα τεράστια. Αυτή η πίεση δεν πρέπει να γίνει «θηλιά στον λαιμό», αλλά «μαχαίρι στα δόντια». Από πολύ νωρίς στα πλέι οφ οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση. Τα πράγματα, όμως, είναι απλά: Τα δίνεις όλα για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και μένεις ζωντανός για τον τίτλο.

Η αυριανή μέρα γίνεται η… μεγάλη Τετάρτη για όλο τον Παναθηναϊκό οργανισμό. Μέχρι στιγμής, στην εποχή Τερίμ όταν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, βγάζει αντίδραση. Μένει να δούμε αν θα το ξανακάνει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.

 

Κλήση της ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το κορεό με ΠΑΟΚ!

Previous article

Δεύτερος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague ο Αταμάν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.