0

Εμφάνιση «show me the money» ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Αυτό πρέπει να κάνει… ο Αλαφούζος.

Αν είσαι Αλαφούζος που έχει «κάψει» εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, δεν ακούς ούτε τα 15, ούτε τα 20 εκ. ευρώ. Του δίνεις αυτά που θέλει, παίρνεις πρωτάθλημα και μετά τον πουλάς!

Τι έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ το είδαν όλοι. Οσοι δεν τα είδα, θα τα διαβάσουν ή θα τα ακούσουν. Ο φορ του Παναθηναϊκού είναι το σημείο αναφοράς του ντέρμπι.Το γύρισε μόνος του το ματς, γύρισε ταινία όποιον προσπάθησε να τον μαρκάρει, τους περνούσε δύο – δύο και με όλους τους τρόπους. Oύτε με φάουλ, ούτε με λάσο, ούτε με… βαλέ! Ειδικά οι Μουκουντί και Βίντα θα βλέπουν εφιάλτες.

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε ΜΟΝΟ διακριθέντες, ο Ιωαννίδης κάνει ματσάρα. Εμφάνιση «show me the money» για τον Έλληνα φορ και όσοι… πιστοί προσέλθετε. Kαι λογικά θα μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Μια φορά τη μπάλα στο πλεκτό στη Λεωφόρο και άλλη μια έστειλε στην εξέδρα, στον Γιάννη Αλαφούζο. Που λογικά θα έχει αντιληφθεί οτι η αξία του ποδοσφαιριστή του ανέβηκε κι άλλο.

Οπότε μπορεί και τα 20 μύρια που ζητάει για να κάνει διάλογο, να είναι πλέον λίγα. Όπως και να’ χει όμως, όταν είσαι Αλαφούζος και έχει «κάψει» άπειρα εκατομμύρια ευρώ για τον Παναθηναϊκό, δεν δέχεσαι προσφορές στην παρούσα φάση, εκτός αν ο Ιωαννίδης ζητήσει να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δίνεις στον Ιωαννίδη τα λεφτά που θέλει για να ανανεώσει… απόψε, το αργότερο αύριο το πρωί, παίρνεις (όταν είναι να πάρεις) πρωτάθλημα και μετά τον πουλάς. Και ενδεχομενως και περισσότερα από όσα ζητάς σήμερα.

 

Βλέπει Παναθηναϊκό αλλά όχι τον Ολυμπιακό στο Final Four ο Μπατίστ!

Previous article

Ο… never give up Παναθηναϊκός είναι ξανά εδώ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.