0

Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα κόντρα σε ομάδα του Big-5 μετά από 17 ματς και μπήκε ξανά δυναμικά στη διεκδίκηση της Stoiximan Super League.

Το “τριφύλλι” έδωσε την παρακάμερα της σπουδαίας αναμέτρησης, με την παράσταση να κλέβουν η πατρική αγκαλιά του Φατίχ Τερίμ στον Μπερνάρ τη στιγμή της αλλαγής του και η έκρηξη στις κερκίδες της Λεεωφόρου το δίλεπτο της ανατροπής.

Ο Παναθηναϊκός πήρε κόντρα στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα που έψαχνε για να τον βάλει και πάλι δυναμικά στη μάχη του τίτλου της Stoiximan Super League.

Οι “πράσινοι” χάρις στα τέρματα των Τάσου Μπακασέτα και Φώτη Ιωαννίδη σε διάστημα δύο λεπτών κέρδισαν την Ένωση με 2-1 και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις πόντους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της μεγάλης αναμέτρησης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην έκρηξη της “πράσινης” εξέδρας στα τέρματα της ανατροπής, στην πατρική αγκαλιά του Φατίχ Τερίμ στον Μπερνάρ και στον πανηγυρισμό του Μπακασέτα στον πρώτο γκολ που πετυχαίνει εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Χαμός στην Ευρωλίγκα: – Πάνω από 3.500 Έλληνες στο Μόναχο!

Previous article

Αποκαλύψεις Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: “Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.