0

Η Ελένη Βουλγαράκη εξομολογήθηκε στο Πρωινό του ANT1 και στον Γιώργο Λιάγκα ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει γκολ στην καρδιά της.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 με ανατροπή για την τρίτη αγωνιστική των playoffs στη Stoiximan Super League. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν για ακόμα μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του τριφυλλιού επί των κιτρινόμαυρων και συνδύασε την εμφάνιση του με ένα εκπληκτικό γκολ.

Δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του Έλληνα επιθετικού η αγαπημένη του, Ελένη Βουλγαράκη, κάτι το οποίο σχολιάστηκε στην σημερινή (4/4) εκπομπή “Πρωινό” του ANT1 και τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδύασε το κλείσιμο της φωνής της Ελένης Βουλγαράκη με την εμφάνισή της στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το βράδυ της Τετάρτης (3/4).

Η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στην ΑΕΚ (2-1) μαζί με την συνεργάτιδα και καλή της φίλη, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Λιάγκας την ρώτησε εάν ο Ιωαννίδης της αφιερώνει τα γκολ και για το πώς αισθάνεται που κέρδισε (κατά κάποιον τρόπο) και αυτή την ΑΕΚ: “Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης τα γκολ”, είπε η Βουλγαράκη και πρόσθεσε: “Έχει βάλει στην καρδιά μου, με μυτάκι έγινε, τον θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανη”.

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης: Η πατρική αγκαλιά του Τερίμ στον Μπερνάρ, ο πανηγυρισμός του Μπακασέτα και η έκρηξη στις κερκίδες

Previous article

Sky Italia: «Σκάουτ της Λάτσιο τσέκαρε Ιωαννίδη – Ο αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε θα μπορούσε να έρθει από την Ελλάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.