0

Τη νίκη επί της ΑΕΚ πανηγύρισε η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέ, ξεφαντώνοντας στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο εγγονός του Τούρκου προπονητή πανηγύρισε μαζί του στο τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 με ανατροπή για την τρίτη αγωνιστική των playoffs στη Stoiximan Super League.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή στη Λεωφόρο, ομάδα και κόσμος έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας. Στο γήπεδο έδωσε το παρών και η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέ.

Η μεγαλύτερη κόρη του Τούρκου τεχνικού των πρασίνων εκστασιάστηκε με το αποτέλεσμα και το πανηγύρισε δεόντως.

Σε video που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται να πανηγυρίζει, χοροπηδώντας πάνω σε μία από τις σουίτες της Λεωφόρου.

Δείτε την:

 

Ο Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ μαζί με τον εγγονό του, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Φατίχ Τερίμ χάρηκε και με το παραπάνω την επικράτηση της ομάδας του και πανηγύρισε τη νίκη μαζί με τον εγγονό του.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Μερβέ έδωσε το παρών στις κερκίδες της Λεωφόρου μαζί με τον γιο της και αφού τελείωσε το παιχνίδι τον έστειλε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και έτρεξε για να αγκαλιάσει τον παππού του.

Η Μερβέ Τερίμ μαζί με τον γιο της

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού μετά την τρυφερή αγκαλιά με τον, Γιαμάν, τον κράτησε δίπλα του και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στις κάμερες.

 

Αυτό είναι το μέλλον του Ιωαννίδη!

Previous article

Ιωαννίδης: «Μοναδικός στόχος το ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.