0

Το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη μοιάζει αβέβαιο στη Νόριτς και ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτό, τονίζοντας πως είναι προσηλωμένος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίζεται εδώ και μία τριετία στη Νόριτς, αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει συνδεθεί με πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωσή του, καθώς είναι ελκυστική για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχουν πρόσφατες συζητήσεις με την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν «φρέσκες» συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου. Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο.

Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω.

Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα. Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή.

Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».

Ούτε με… Λάσο δεν σταματιέται αυτός ο Παναθηναϊκός!

Previous article

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-3 σετ: «Τελείωσε» την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με MVP την Καρκάσες!

Next article

You may also like