0

Ο Παναθηναϊκός βλέπει ότι την κρίσιμη στιγμή, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δείχνει το ποιος πραγματικά είναι.

Μία δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας εκτός έδρας με 82-75.

Οι «πράσινοι» έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και πλέον έχουν καπαρώσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, αφού το μόνο που χρειάζονται είναι μία νίκη με την Άλμπα Βερολίνου μέσα στην έδρα τους.

Πλέον η ομάδα της Αθήνας, θέλοντας και μη έχει αρχίσει να σκέφτεται τα playoffs της Euroleague, που είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να συγκρουστεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σίγουρα μιλάμε για έναν πολύ βατό αντίπαλο, αφού αν και τον έχει νικήσει ήδη δύο φορές φέτος, δεν έχει έδρα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ και ο κόσμος δεν είναι στο πλευρό της.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός με τον δικό του λαό στο πλευρό του, δεν έχει να φοβηθεί καμία απολύτως ομάδα που θα βρεθεί στο διάβα του.

Αλλάζουν πολλά την κρίσιμη στιγμή!

Όπως σας είχαμε αναφέρει, μόνο ένα θέμα θα μπορούσε να κοστίσει στον Παναθηναϊκό τη συμμετοχή του στο Final-4 του Βερολίνου.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» και πιο συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν, τις κρίσιμες στιγμές έδειχνε ότι έκλεινε πολύ το rotation για να πάρει αυτά που θέλει από τους παίκτες που του τα έδιναν.

Έτσι, παίκτες όπως ο Κέντρικ Ναν, ο Τζέριαν Γκραντ και φυσικά ο Ματίας Λεσόρ, έπαιζαν τρομακτικά πολλά λεπτά, δίνοντας τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Φυσικά υπήρχαν πάντα βοήθειες και σημαντικές μάλιστα, από τον Κώστα Σλούκα που είναι πλέον διαφορετικός παίκτης και από τον Μάριους Γκριγκόνις.

Ωστόσο αυτό δεν έφτανε και θα έπρεπε να βγουν και περισσότεροι μπροστά, ειδικά όταν έρχεται μία σειρά αγώνων σε λίγες μέρες, που ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλη καταπόνηση.

Έτσι την κρίσιμη στιγμή, ο Εργκίν Αταμάν βλέπει ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, θυμίζει και στη Euroleague τον παίκτη που είχαμε δει στο NBA αλλά και την Εθνική Ισπανίας.

Μάλιστα μετά τον αγώνα στη Γερμανία, τον αποθέωσε, λέγοντας ότι είναι από τους βασικούς λόγους της νίκης αυτής.

Πλέον και με τον Ισπανό σε καλή κατάσταση, αλλά και βοήθειες να έρχονται από τον πάγκο, από τους Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου και Βιλντόζα, η κορυφή της Ευρώπης μπορεί να μην είναι πολύ μακριά.

Το γούρι του αήττητου εκτός Ελλάδας προέδρου που το ζει εντονότερα από ποτέ!

Previous article

Η αναζωπύρωση σχέσεων με Πολ Κουτσολιάκο φέρνει εξελίξεις με Πέλκα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.