0

Ο Πολ Κουτσολιάκος και ο Παναθηναϊκός έχουν ανοίξει ξανά παρτίδες σε επίπεδο επικοινωνίας και ο Πέλκας πλησιάζει…

Παναθηναϊκός και Πολ Κουτσολιάκος μοιάζουν να έχουν αναθερμάνει τις σχέσεις του. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για αμφότερες τις πλευρές. Ειδικά σε ότι αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα για το «τριφύλλι».

Από το Sportime είχατε διαβάσει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Είναι δεδομένη η επιθυμία των πρασίνων να γεμίσουν ξανά με Έλληνες το ρόστερ τους, και αυτό θα επιχειρήσουν.

Φυσικά δε θέλουν τυχαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά με ενεργό ρόλο στην Εθνική Ελλάδας και να μπορούννα κάνουν τη διαφορά στο ελληνικο πρωτάθλημα.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ άλλωστε επιθυμεί τον επαναπατρισμό προκειμένου να αγωνιστεί στη Super League 1, μετά από ένα αρκετά πετυχημένο πέρασμα από ομάδες του εξωτερικού, έχοντας να προσφέρει πολλά ακόμα.

Τι άλλαξε με τον Κουτσολιάκο;

Το θέμα ήταν οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού. Υπάρχει μια «ψύχρα» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αφορμή για αυτό ήταν η περίπτωση του Ζαγαρίτη. Πάει καιρός όμως από τότε.

Τότε, καλώς ή κακώς η κατάσταση δεν ζυγίστηκε σοβαρά από αμφότερες τις πλευρές. Τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την τότε πλευρά εκπροσώπησης του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Μόνο που φέτος σταδιακά μέσω τρίτων το αφεντικό και ο λεγάμενος με έδρα την Φρανκφούρτη αντάλλαξαν ξανά κουβέντες.

Σε σημείο που στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στα VIP της «Λεωφόρου».  Και αναρωτιέμαι εγώ την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Πέλκας δεξιά και αριστερά διαλαλεί πως αποχωρεί από την Πόλη να ΄ναι τυχαία η αναθέρμανση των σχέσεων του Κουτσολιάκου με τον Παναθηναϊκό;

Ξύπνησε ο Χουάντσο;; – Πολλαπλασιάζονται τα υπερόπλα!

Previous article

Περίπατος για τον Φερστάπεν στην Ιαπωνία, 1-2 για την κυρίαρχη Red Bull

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.