0

Για διαιτητή που δεν είχε ούτε ένα σωστό σφύριγμα, βλέποντας τα πάντα υπέρ του Άρη και εναντίον του Παναθηναϊκού, αναρωτώμενος παράλληλα αν αυτό έγινε τυχαία από πλευράς Στάβρεφ, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Μήπως τελικά να το δούμε λίγο διαφορετικά με τους διαιτητές και, με αφορμή τον Στάβρεφ, να πούμε ότι… ήρθε αυτός που “έπρεπε” να έρθει; Το χθεσινό είναι για να γελάει κανείς, από ένα σημείο και μετά. Δεν έχει πετύχει σφύριγμα για σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο, όλα είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Γενικά, ο τύπος αυτός μου θύμισε λίγο με την φυσιογνωμία του τον “Παπάρα” από το “Ρετιρέ”. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός δεν του επέτρεψε να κάνει το έργο του. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε από το 90-10 στο 80-20, οπότε λογικό να φωνάζει και ο Άρης», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στα φετινά γκολ του Σπόραρ, έχοντας «υπογράψει» με τα τέρματά του μια πρόκριση στην Ευρώπη και άλλους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα υπέρ του «τριφυλλιού», όντας εξαιρετικός στον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ φορ.

Ο Αθανασίου στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι από το 46’ μέχρι το 62’ είχε… θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι στον άξονα, αλλά και πως, μετά από καιρό, οι αλλαγές του έδωσαν πολλά πράγματα.

Για να κάνει λόγο για μια εξαιρετική αγωνιστική από πλευράς αποτελεσμάτων από πλευράς «πράσινων», αλλά και να τονίσει ότι δεν θα είναι εύκολα τα δύο παιχνίδια με την Λαμία, που, όπως και ο Άρης, θα βρει κίνητρα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η συνέπεια που έψαχνε: Δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες για τον Παναθηναϊκό

Previous article

Για αυτό «φόρτωσε» ο Ιωαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.