0

Ο κάκιστος διαιτητής από τη Βόρεια Μακεδονία σφύριξε τη λήξη για το πρώτο ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ιωαννίδης και Μάντζιος κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα, τη στιγμή που ο άσος του Παναθηναϊκού πήγε φορτσάτος να διαμαρτυρηθεί στον ρέφερι Στάβρεφ, για τα μαρκαρίσματα και τις ξεχασμένες κάρτες…

Ήταν πραγματικά… στα κόκκινα ο Φώτης Ιωαννίδης από την τραγική διαιτησία, που άφησε άνευ λόγου να γίνει σκληρό το ματς και απροστάτευτους τους «πράσινους».

Στο οπτικό του πεδίο κάποια στιγμή βρέθηκε ο προπονητής του Άρη. Ο διεθνής επιθετικός του τόνισε ότι δεν πρέπει να του μιλάει την ώρα του ματς. Κι αυτό, γιατί νωρίτερα, σε κάποιο πλάγιο, ο 54χρονος τεχνικός φέρεται να είπε στο Φώτη: «Μην πέφτεις τόσο εύκολα». Ο Ιωαννίδης, από την άλλη, χωρίς να επιτεθεί λεκτικά σε καμία περίπτωση, στράφηκε προς τον Μάντζιο στην ανάπαυλα, τονίζοντάς του επί της ουσίας πως δεν βουτάει, αλλά τον παίζουν αντικανονικά.

Η ένταση μεταξύ Μάντζιου και Ιωαννίδη «έσβησε» με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων

Τα πνεύματα άναψαν όταν μπήκε ανάμεσα τους ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκούλιας, θεωρώντας πως θα προστατεύσει τον προπονητή των γηπεδούχων, χωρίς επί της ουσίας (μέχρι τότε) να έχουν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα.

Πιο σημαντική παρεξήγηση έγινε εκεί από τον άκομψο τρόπο της παρέμβασης του τιμ μάνατζερ των «κίτρινων» και τη λεκτική επίθεση στον άσο των «πράσινων».

Το θέμα απέκτησε μεγαλύτερη διάσταση, όταν ο Κουέστα θεώρησε ότι έπρεπε να υπερασπίσει τον τιμ μάνατζερ, σε ένα ντόμινο έντασης. Που τελικά… έσβησε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και έληξε οριστικά στα αποδυτήρια.

Για την ιστορία, ο Άκης Μάντζιος είχε παίκτη στη Λιβαδειά τον Φώτη Ιωαννίδη. Ήταν συμπαίκτης με τον πατέρα του στον Πανιώνιο, ενώ ακόμη διατηρεί σχέσεις με τον Έλληνα επιθετικό. Ο προπονητής των «κίτρινων» έλεγε στο περιβάλλον πως το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, χωρίς να υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος.

Αθανασίου: «Εξαιρετικός ο Σπόραρ – Διαιτητής που δεν είχε ούτε ένα σωστό σφύριγμα ήταν ο Στάβρεφ»

Previous article

Όταν βρίσκεται “με την πλάτη στον τοίχο” τότε είναι πιο επικίνδυνος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.