0

Ο Παναθηναϊκός δίνει «μάχη» για την κορυφή της Super League με αμείωτη ένταση, με στόχο να κερδίσει τον «πόλεμο» της κατάκτησης του πρωταθλήματος…

Κάθε «μάχη», όμως, για να κερδηθεί, χρειάζεται καλούς στρατιώτες όπως και στρατηγούς. Έτσι, το «τριφύλλι» αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις του τον… μαχητή Παλάσιος ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να κρατήσει συσπειρωμένες τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του «πολυεργαλείου» που ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Παλάσιος. Μέσω του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, άνοιξε στο τραπέζι τα χαρτιά του για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Η κίνηση προοπτικής αφορά αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τις τωρινές και συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας. Η διάθεση της ΠΑΕ αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμηση που τρέφει ο Παναθηναϊκός στον Λατίνο εξτρέμ. Μάλιστα, ενισχύοντας την κίνηση τους, οι «πράσινοι» προσέθεσαν και ένα αρκετά υψηλό μπόνους, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, με στόχο να δώσουν αυξημένο κίνητρο στον έμπειρο παίκτη. Ο οποίος θα έχει την προοπτική να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η τελική απόφαση του Παλάσιος θα ληφθεί προφανώς μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και προτεραιότητα απόλυτη η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, ο Αργεντινός θα μελετήσει με ηρεμία την πολύ καλή προσφορά του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Μεξικανό μάνατζερ του, προκειμένου να ανάψει… πράσινο!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παλάσιος θέλει σε πρώτη φάση να παραμείνει στη χώρα μας και αναμένεται να ζυγίσει πολύ καλά τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Ο βιρτουόζος Λατίνος αποτελεί βασικό γρανάζι μέχρι τώρα στη μηχανή του Παναθηναϊκού. Το κοντέρ του Αργεντινού άσου έχει καταγράψει -σε όλη του την πορεία- στο «τριφύλλι», συνολικά 6.511 αγωνιστικά λεπτά.

Πιο αναλυτικά, αναφορικά με τα νούμερα του… Στο πρωτάθλημα ο Αργεντινός έχει καταγράψει 1.333 λεπτά συμμετοχής. Σε 19 ματς, σημείωσε 6 γκολ και 7 ασίστ με το «τριφύλλι», όντας αρκετά παραγωγικός στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο βραχύσωμος επιθετικός έχει 3 συμμετοχές και 243 αγωνιστικά λεπτά.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο δυναμικός εξτρέμ έβαλε την προσωπική του σφραγίδα με 1 τέρμα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και παράλληλα 1 ασίστ. Ενώ στην ήττα με 2-1 από τη Ρεν στη Γαλλία, κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φώτης Ιωαννίδης. Συνολικά επί ευρωπαϊκού εδάφους, στα επίσημα ματς συμπλήρωσε 738 λεπτά.

Το βάθος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το ξεκάθαρο μήνυμα Τερίμ

Previous article

Η καλημέρα του Βέρμπιτς στα ελληνικά και η αγάπη του για τον Φώτη Ιωαννίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.