0

Το 3/4 που έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός στα playoffs μπορεί να κριθεί ως ένας θετικός απολογισμός. Όχι ιδανικός, αλλά καλός.

Οι «πράσινοι» βγάζοντας, μέχρι τώρα, ένα πρόγραμμα με τρία ντέρμπι (ΟΣΦΠ εκτός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ εντός) και εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, μετρούν τρεις νίκες και μια ήττα. Βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, έβγαλαν αντίδραση και ξαναμπήκαν στο κόλπο του τίτλου, έχοντας μπροστά τους ακόμη 6 τελικούς.

Κρύβουν κινδύνους τα παιχνίδια με τη Λαμία

Ακολουθούν τα δυο διαδοχικά παιχνίδια με τη Λαμία, πρώτα σε Λεωφόρο και μετά στη Φθιώτιδα. Αν κάποιος θεωρεί ότι αυτές οι αναμετρήσεις είναι εύκολες για τον Παναθηναϊκό, τότε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Μια ματιά να ρίξουμε στο τι έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα αντιληφθούμε ότι τα παιχνίδια με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι άκρως επικίνδυνα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός πήρε μια δύσκολη νίκη με σκορ 2-1. Αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αράο και χάρη στο γκολ του Σπόραρ λίγο πριν από το φινάλε, έφυγε από τη Λαμία με το «τρίποντο». Δεν έγινε το ίδιο στη Λεωφόρο όταν οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και έχασαν πολύτιμους βαθμούς.

Αν σε αυτά τα παιχνίδια προσθέσουμε και τις ισοπαλίες με Κηφισιά (1-1) και ΟΦΗ (2-2), καταλαβαίνουμε ότι τέτοιου τύπου ματς έχουν κοστίσει φέτος στο «τριφύλλι».

Πλέον, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, τα «δώρα» απαγορεύονται. Ο Παναθηναϊκός θέλει και πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτά. Στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τη Λαμία, οι έξι βαθμοί είναι υποχρεωτικοί και με αυτή τη λογική και νοοτροπία θα προετοιμαστούν οι «πράσινοι», αρχικά, για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τη Λαμία.

Η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα αρχίσει την Τετάρτη, μετά το διήμερο ρεπό που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Νικολογιάννης: «Επικίνδυνα, αλλά και… ευκαιρία τα ματς με Λαμία για Παναθηναϊκό»

Previous article

Αυτό έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός, το έκανε και τον σπρώχνει… στον τίτλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.