0

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη κίνηση προς τον Σεμπαστιάν Παλάσιος για την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά υπάρχει και… αντίζηλος!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις διεργασίες για να μπορέσει να κρατήσει τον Σεμπαστιάν Παλασιος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Παναθηναϊκός πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να κάνει δικό του τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Η πρώην ομάδα του, η Ιντεπεντιέντε έκανε πολλά… κόλπα αλλά τελικά η μεταγραφή έγινε.

Αρχικά ο Παλάσιος αντιμετωπίστηκε με καχυποψία από τους φίλους της ομάδας αλλά γρήγορα τους κέρδισε ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος έγινε από τους παίκτες – κλειδιά της ομάδας.

Τώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 32χρονου εξτρέμ. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, του προσφέρθηκαν ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ, από τις 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα, για συμβόλαιο δύο χρόνων. Βέβαια το ποσό λέγεται πως είναι με μπόνους επίτευξης προσωπικών στόχων ενώ υπάρχουν και μπόνους για κατακτήσεις τίτλων.

Το πρώτο μήνυμα του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό και ο… αντίζηλος

Η πλευρά του Παλάσιος το είδε με θετικό μάτι αλλά όχι με απόλυτη ικανοποίηση όπως θα ήθελε. Από την άλλη το όνομα του Παλάσιος λανσάρεται σε αγορές όπου έχει πρόσβαση το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Μια από αυτές είναι η Πορτογαλία, με την Μπράγκα να έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Αν και είναι σε φάση αναζήτησης νέου προπονητή, η Πορτογαλική ομάδα ρώτησε να μάθει λεπτομέρειες για το status του 32χρονου άσου.

Επίσης υπάρχουν και ομάδες από την Αργεντινή που έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά δεν πλησιάζουν τα οικονομικά δεδομένα που έχει θέση η πλευρά του Παλάσιος.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση ο Παλάσιος είναι πιο κοντά στο να πει το ναι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά, μετά την λήξη της αγωνιστικής σεζόν. Γιατί ανάλογα με το αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει κάποιον τίτλο και τις εμφανίσεις που θα κάνει ο Αργεντινός, μπορεί να διαφοροποιηθεί το πλαίσιο των συζητήσεων…

 

Σήκωσε το γάντι ο Αταμάν: «Σήμερα έμαθα ότι ο Πριτζιόνι είναι προπονητής, να επέμβει το ΝΒΑ»

Previous article

Ο παίκτης που άλλαξε τη σεζόν για το Τριφύλλι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.