0

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στον Παναθηναϊκό αφού είχε ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και άλλαξε… την ιστορία

Ο Αμερικάνος γκαρντ άφησε το NBA και ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Ο Ναν είναι αυτό που έψαχνε ο Εργκίν Αταμάν για να «δέσει» η περιφέρεια του. Έχει βρει συμπαίκτες οι οποίοι ταιριάζουν… γάντι με το στυλ παιχνιδιού του και ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας έχει εξαιρετικές συνεργασίες με τον πρώην NBAer και οι δυο τους είναι λες και παίζουν μαζί για χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν δίνει στον Παναθηναϊκό κάτι που έλειπε στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχει το στοιχείο της προσωπικής φάσης και είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα.

Δεν φοβάται ούτε και λογαριάζει κάποιον αντίπαλο και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα οποία τα «έβαλε» με τον Ταβάρες και βγήκε νικητής.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει καταφέρει να τον… βάλει σε καλούπι αφού οι προσπάθειες του είναι πλέον υπό καλές προϋποθέσεις και γνωρίζει πότε πρέπει να πασάρει.

Το παράδοξο είναι ότι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την Stoiximan Basket League αγωνίστηκε περισσότερο από ότι κόντρα στην Μπάγερν. Οι Ροδίτες έβαλαν δύσκολα στο Τροφύλλι και ο Αταμάν άφησε για πολλή ώρα στο παρκέ τον Αμερικανό. Ο Κέντρικ Ναν πέτυχε 12 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ με τον μέσο όρο του στις τελικές πάσες να είναι 3,8!

Ο ίδιος έχει καταφέρει να βάλει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του ενώ παράλληλα είναι πολύ καλός αμυντικός πάνω στην μπάλα.

Ο Ναν μέσα σε μόλις μερικούς μήνες στην Ευρώπη κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα, την ώρα όπου πολλοί δυσκολεύονται σε αυτή την μετάβαση. Ο πρώην NBAer ήταν το κομμάτι που… έλειπε από το παζλ του Παναθηναϊκού και από την στιγμή που ήρθε έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

Πηγή: paopantou.gr

Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης στον Παλάσιος – Ποια η «απειλή» από το εξωτερικό!

Previous article

Τι τρέχει με τον Ούγκο – Ο όρος στο συμβόλαιο και ο λόγος που μένει εκτός αποστολής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.