0

Η…σεληνιασμένη εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (2-1) που έλαβε χώρα πριν από μια εβδομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs, «κέρδισε» (και) τον απεσταλμένο της Αϊντχόφεν που έδωσε το παρών στη Λεωφόρο.

O  διεθνής επιθετικός του Τριφυλλιού πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, πήρε…παραμάζωμα την άμυνα της Ένωσης και υπήρξε μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Κι όλα αυτά αν όχι στο κορυφαίο, τότε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα των «πρασίνων».

Ειδικότερα το τελείωμα του στη φάση του γκολ που σημείωσε, ξεδίπλωσε με εμφατικό τρόπο την υψηλή κλάση του και δικαιολόγησε την μεγάλη…σκόνη που σηκώνεται στις ευρωπαϊκές αγορές με επίκεντρο το όνομά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο «κατάσκοπος» της Αϊντχόφεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αποθήκευσε το όνομα του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού στην ατζέντα του και σχεδιάζει σύντομα να πάρει και νέα…γεύση από τον «καυτό» – Ιωαννίδη.

Σημειωτέων πως η ολλανδική ομάδα θα πορευτεί – κατά τα φαινόμενα – με…φουσκωμένο πορτοφόλι στο καλοκαιρινό παζάρι.

Κι αυτό διότι σχεδιάζει να προχωρήσει στην πώληση του 20χρονο Βέλγου μεσοεπιθετικού, Γιόχαν Μπακαγιόκο ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν (11 γκολ – 14 ασίστ σε 43 ματς) κι έχει «τρελάνει» την Ευρώπη.

Γύρω από το όνομα Μπακαγιόκο παίζει ήδη ένας απίστευτος χορός εκατομμυρίων με τις Λίβερπουλ (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ!), Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου να ερίζουν για την απόκτησή του.

Παρεμπιπτόντως, γερό…πακέτο περιμένουν να βγάλουν στην PSV το προσεχές καλοκαίρι και από την πώληση του 25χρονου Ολλανδού χαφ, Τζόι Φέρμαν που σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στα 32 εκατ. ευρώ.

 

Αθανασίου: «Να βρει τρόπο ο Τερίμ να ξεκουράσει όσους πρέπει στον Παναθηναϊκό – Κλειδί η διάσπαση της άμυνας της Λαμίας»

Previous article

Η ΕΠΟ ζητά από Άρη και Παναθηναϊκό αν δέχονται άλλη έδρα αλλιώς… κεκλεισμένων ο τελικός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.