0

Περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (15/4) έχουν να αποφασίσουν Άρης και Παναθηναϊκός όχι μόνο για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και για το αν αυτός θα γίνει τελικά με κόσμο ή όχι.

Μέχρι τις 17 Απριλίου η ΕΠΟ θα πρέπει να έχει απαντήσει στην Cosmote TV, που έχει και τα δικαιώματα της διοργάνωσης, για την έδρα του τελικού του, ώστε και ο τηλεοπτικός πάροχος με τη σειρά του να κάνει τις κατάλληλες ετοιμασίες. Εξάλλου υπάρχουν και σχετικές ρήτρες επάνω σε αυτό.

Γι’ αυτό και η Ομοσπονδία -μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής- ζητάει από τους δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν εγγράφως μέχρι την προσεχή Δευτέρα (15/4) αν δέχονται να αγωνιστούν με κόσμο σε άλλο γήπεδο πέραν του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Εφόσον οποιαδήποτε από τις δύο ΠΑΕ απαντήσει αρνητικά, τότε ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στον Βόλο, όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου, αλλά χωρίς κόσμο, αφού ως γνωστόν το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν εντός των επόμενων ημερών, με την απάντηση που θα δώσουν οι δύο ομάδες να είναι πια δεσμευτική.

«Κέρδισε» και τον απεσταλμένο της Αϊντχόφεν ο σούπερ – Ιωαννίδης!

Previous article

Ξανά ατομικό ο Σένκεφελντ – Προπόνηση… στο γυμναστήριο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.