0

Ο Παναθηναϊκός, μετά το δύσκολο πρόγραμμα με τα τρία ντέρμπι και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, έχει μπροστά του τα δυο πιο… ιδιαίτερα παιχνίδια στα playoffs.

Κόντρα στη Λαμία, το «τριφύλλι» δε δίνει ούτε ντέρμπι, ούτε παίζει σε κάποια «καυτή» έδρα. Αντιμετωπίζει τη, θεωρητικά, πιο βατή ομάδα της διαδικασίας του μίνι γύρου του πρωταθλήματος, αλλά και ένα σύνολο που είναι άκρως επικίνδυνο.

Διαφορετικά παιχνίδια

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των δυο αναμετρήσεων που έρχονται απέναντι στη Λαμία. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα και που φέτος έκανε «ζημιά» στο «τριφύλλι». Αναφερόμαστε, φυσικά, στο ισόπαλο 2-2 στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς.

Μετά τους 9 βαθμούς σε 4 ματς, ο Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση στα δυο διαδοχικά παιχνίδια με την ομάδα της Φθιώτιδας να προσθέσει άλλους 6. Οτιδήποτε άλλο είναι απαγορευτικό και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι – φωτιά με φόντο τη μάχη του τίτλου.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί, υπάρχει, αρχικά, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο Φατίχ Τερίμ προετοιμάζει αγωνιστικά και πνευματικά την ομάδα του με σκοπό να την παρατάξει πανέτοιμη για να… γίνει η δουλειά. Όπου «δουλειά», βάλτε στη πρώτη φάση τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση και στη συνέχεια η προσοχή θα είναι στραμμένη στην εκτός.

Γκολ νωρίς αλλιώς καθαρό μυαλό για να έρθει η νίκη

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να παρατάξει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών απολύτως συγκεντρωμένο στον στόχο του. Δίχως… τουπέ, χωρίς να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Κάθε άλλο. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι προσεκτικός στα πάντα. Στις μεταβάσεις της Λαμίας, στο δυνατό της παιχνίδι, αλλά και δημιουργικά καλός απέναντι στη μαζική άμυνα που θα βρει απέναντί του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ένα γκολ νωρίς θα είναι ό, τι καλύτερο. Αν, όμως, αυτό δεν έρθει θα χρειαστεί υπομονή και καθαρό μυαλό για να επιτευχθεί ο στόχος και να κατακτηθούν οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί.Πανέτοιμος και «διαβασμένος» στα δυο πιο… ιδιαίτερα ματς των play offs

Γιαννακόπουλος σε Αταμάν: «Μας πήγες σε 6 μήνες απο 17ους 2ους, σε 1 μήνα δεν θα μας πας απο δεύτερους πρώτους;»

Previous article

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός AKTOR: Εντυπωσιακά πλάνα από τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στη νίκη του τριφυλλιού επί της Άλμπα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.