0

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε γι’ ακόμη μια φορά τον Εργκίν Αταμάν με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τερμάτισε υπο τις οδηγίες του τούρκου τεχνικού Εργκίν Αταμάν στην δεύτερη θέση της φετινής Euroleague. Πλέον οι πράσινοι περιμένουν να μάθουν αντίπαλο για τα playoffs της διοργάνωσης έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που όπως είναι λογικό μετά απο την επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR είναι περιχαρής, αποθέωσε μέσω του instagram τον Εργκίν Αταμάν, λέγοντας ότι αφού κατάφερε να πάει το «τριφύλλι» από την 17η θέση στην 2η, μπορεί να τον οδηγήσει και στην κορυφή.

«Λοιπόν, ρε Αταμάν, αμάν-αμάν, μας έχεις πάει σε έξι μήνες από 17ους δεύτερους. Σε έναν μήνα δεν θα μας πας από δεύτερους σε πρώτους; Αμάν-αμάν»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγες ώρες μετά το φινάλε του ματς με τους Γερμανούς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του instagram. «5/5 αυστηρά, Version 2» έγραψε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι θέλει 5 ακόμα νίκες, που μεταφράζονται σε κατάκτηση της EuroLeague (μετάφραση: 3 νίκες στα playoffs και κατόπιν δύο νίκες στο Final Four, μία στον ημιτελικό και μία στον τελικό).

Νέα επιστολή μελών του Παναθηναϊκού σε Μαλακατέ: «Μην υπογράψετε την έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου»

Previous article

Πανέτοιμος και «διαβασμένος» στα δυο πιο… ιδιαίτερα ματς των playoffs

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.