0

Το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό περνάει (και) από το 2Χ2 απέναντι στην Λαμία.

Πριν το μπαράζ τελικών με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Μόνο που αυτή τη φορά οι «πράσινοι» είναι υποψιασμένοι για το δύσβατο μονοπάτι… που τους περιμένει σε Αθήνα και Φθιώτιδα.

Η Λαμία είναι αλήθεια πως δεν έχει βαθμό στην έως διαδικασία των playoffs, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά.

Έχει πετύχει 3 γκολ (σκοράρει 0,75 γκολ/αγώνα) κι έχει δεχτεί 15 (3,75 γκολ/αγώνα) σε τέσσερα μόλις ματς! Κι ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο ιδιοκτήτης της, ζήτησε από τον Βόκολο να μην τελειώσει … (βαθμολογικά) άσφαιρη σε καμία περίπτωση τα playoffs η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει μια αμυντική Λαμία! Όπου στη Λεωφόρο, θα ψάξει να βρει κενούς χώρους και κόντρα επιθέσεις, για να κάνει ξανά ζημιά στο «τριφύλλι». Δεν πρέπει να της το επιτρέψει.

Είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που αποχώρησε ο Καρλίτος , έπαψε να είναι τόσο επικίνδυνη. Αυτό όμως, δεν σημαίνει τίποτα.

Ίσα – ίσα το περυσινό πάθημα του Βόλου και το 0-0 στη Λεωφόρο απέδειξε πως σκοντάφτεις όταν δεν το περιμένεις. Άρα το ματς για τους «πράσινους» επιτάσσει διπλή… προσοχή!

Ο Τσιλούλης είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης από μια συμπαγή ομάδα, όπως είναι η Λαμία.

Τα παιχνίδια Παναθηναϊκού- Λαμίας , είχαν φέτος γκολ και από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα πρέπει να κλείσει πρώτα καλά την άμυνα του και να κάνει αυτό που ξέρει καλά τελευταία …να βρει πολλά γκολ!

Έχει ήδη 9 με υψηλό μέσο όρο. Η διαφορά ποιότητας και το κίνητρο θα φέρουν τα υπόλοιπα!

Υποχρέωση νίκης για τους «πράσινους»

Previous article

Τέλος ο Σάντος από τη Μπεσίκτας – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.