0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία (14/4, 17:00, Cosmote Sport 1), για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΚΕΔ όρισε ως πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Ιορδάνη Απτόσογλου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Τσιάρας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου, με AVAR τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη.

Για να πιάσει κορυφή το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα στην ΑΕΚ με ανατροπή και απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ψάχνει απέναντι στη Λαμία την 3η σερί νίκη στα playoffs και 4η σε 5 παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη, που δεν κατάφεραν να πάρουν κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει στον Μλαντένοβιτς, εξαιτίας μία ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Ούγκο. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Τελευταίος βαθμός στο πρωτάθλημα, αυτός στη Λεωφόρο

Η Λαμία θέλει να επαναλάβει το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όταν είχε φύγει με το 2-2 από τη Λεωφόρο, προκειμένου να σπάσει το σερί των 4 ηττών που έχει στο ξεκίνημα των playoffs, ενώ αυτός ο βαθμός κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο τελευταίος που είχαν πάρει οι Φθιώτες.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, σε σχέση με εκείνη την αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Καρλίτος, που έχει αποχωρήσει για την Αστάνα και καλείται να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σύγκριση με τα πρώτα ματς του μίνι πρωταθλήματος, που γνώρισε την ήττα χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση.

Ο προπονητής της Λαμίας είδε όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και κατεβαίνει για την αναμέτρηση στο «Απ. Νικολαΐδης» με όλα του τα «όπλα».

Δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό η Λαμία

Η Λαμία για ακόμη μία σεζόν αποδεικνύεται «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, αφού αν και το «τριφύλλι» πέρασε από το «Αθ. Διάκος» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 2-1, η λύτρωση ήρθε στο φινάλε του αγώνα με τον Σπόραρ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Στο ματς της 23ης αγωνιστικής η Λαμία αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 39′ προηγήθηκε της ομάδας του Τερίμ εκτός έδρας. Δέχθηκε την ανατροπή, όμως μπόρεσε με τον Τσιλούλη να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2, με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει να πάρει το τρίποντο, έχοντας παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Λύγισαν τα «φίνα κορίτσια»

Previous article

Σε εγρήγορση και… υποψιασμένος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.