0

Ο Παναθηναϊκός το έχει πάρει απόφαση για τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ.

Αυτά που κάνει ο Μπερνάρ από τη στιγμή που είπε πως φεύγει, είναι εντυπωσιακά. Ο Παναθηναϊκός βλέπει την καλύτερη έκδοσή του λίγο πριν το φινάλε της συνεργασίας τους.

Εύλογα άπαντες μπορούν να απορούν ποιος θα καλύψει το κενό του. Για το αν έκανε λάθος ή όχι το «τριφύλλι» που δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις μαζί του, δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε. Αφενός το δείχνει ο αγωνιστικός χώρος, αφετέρου δεν αλλάζει.

Το θέμα είναι να τον χαρούν οι «πράσινοι» όσο ακόμα τον έχουν γνωρίζοντας, όμως, πως η επόμενη μέρα δίχως αυτόν θα είναι εντελώς διαφορετική. Ποιος μπορεί να κάνει στο γήπεδο όσα ο Βραζιλιάνος;

Πέρα από την ποιότητά του ο Μπερνάρ είναι και ένας σύνθετος παίκτης. Παίζει μεν στο πλάι, αλλά δεν μιλάμε για κλασικό εξτρέμ. Ένα δεκάρι είναι που απλώς έκανε καριέρα στην άκρη, εκεί που οι χώροι είναι περισσότεροι.

Η απόφαση για τον διάδοχό του είναι ειλημμένη. Έχουμε αναφέρει ξανά πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το μπαμ με εξτρέμ. Θα αναζητήσει παίκτη που θα έχει τόσο το γκολ όσο και τις παραστάσεις από πολύ υψηλό επίπεδο. Και φυσικά όλο αυτό με το αντίστοιχο αντίτιμο. Κοινώς, το «τριφύλλι» θα δώσει ακόμη και το καλύτερο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν εφόσον είναι απαραίτητο στον παίκτη που θα μπει στα παπούτσια του Μπερνάρ.

Sun: «Γουέστ Χαμ και Φούλαμ για Ιωαννίδη»

Previous article

Με κλειστή θύρα…η ΔΕΑΒ καλεί σε απολογία τον Παναθηναϊκό για το πανό κατά της Βουλής!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.