0

Πορτογαλία (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ιταλία (Λάτσιο), Γερμανία (Στουτγκάρδη), Ισπανία (Σεβίλλη) και τώρα Αγγλία.

Οι «μνηστήρες» για τον Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, όλο και πληθαίνουν. Η αγγλική Sun βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού δύο ομάδες από το Λονδίνο. Τη Γουέστ Χαμ και τη Φούλαμ.

Με βάση το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου οι δύο ομάδες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν μέχρι και 15 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

«Ο Ιωαννίδης θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του να παίξει στην Premier League, αν η τιμή για τη μεταγραφή του είναι σωστή», γράφει η Sun και προσθέτει ότι η Φούλαμ και η Γουέστ Χαμ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον «επιθετικό-σταρ του Παναθηναϊκού».

Οι σύλλογοι της Premier League θέλουν επιπλέον δύναμη στη «γραμμή πυρός» και βλέπουν τον άκρως παραγωγικό την εφετινή σεζόν, Ιωαννίδη, ως μια πολύ καλή λύση για την ομάδα τους.

«Με 10 γκολ στο πρωτάθλημα η τιμή του εκτιμάται περίπου στα 15 εκατομμύρια λίρες από την ελληνική ομάδα. Θα τον αφήσουν όμως να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στην Premier League, αν οι προσφορές είναι αξιοπρεπείς.

Ο 24χρονος, ύψους 1,87 μ. βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με την ομάδα του την εφετινή σεζόν. Κάνει ίσως την κορυφαία χρονιά της καριέρας του. Στο πρωτάθλημα της Super League, ο Ιωαννίδης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού με 21 γκολ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, και στην Ευρώπη έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν στο Champions League, αλλά αποκλείστηκε από την Μπράγκα στα προκριματικά. Στη συνέχεια, του δόθηκε η ευκαιρία στο Europa League, όπου ο Ιωαννίδης πέτυχε 5 γκολ σε 6 συμμετοχές», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο λόγος που ο Τερίμ και ο Παπαδημητρίου έδωσαν συγχαρητήρια στον Παπαπέτρου

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει το μπαμ – Παικταράς ο αντι-Μπερνάρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.