0

Ο Τάσος Παπαπέτρου δεν δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει με επιτυχία το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1. Ο διεθνής διαιτητής πήρε τα εύσημα για την εμφάνισή του από τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο έμπειρος παρατηρητής διαιτησίας συμφώνησε με όλες τις κίτρινες που έδειξε ο ρέφερι κατά τη διάρκεια του ματς. Επιπλέον, τόνισε στον Παπαπέτρου ότι ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις. Παράλληλα, επισήμανε ότι ήταν σωστές όλες οι αποφάσεις που πήρε στον αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ συναντήθηκε με τον διαιτητή και του έδωσε συγχαρητήρια.

«Βοήθησες τους παίκτες να βρουν ρυθμό»

Ο Τούρκος προπονητής είχε μόνο καλά λόγια να πει στον Παπαπέτρου, αναλύοντας τεχνικά την αγωνιστική του παρουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε τα εξής: «Οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Μου άρεσε ιδιαίτερα ότι άφηνες το παιχνίδι να εξελιχθεί. Δεν σφύριζες πολύ. Αυτό βοηθάει πάντα τους παίκτες για να βρουν ρυθμό. Το είχες κάνει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Το θυμάμαι και μου είχε κάνει από τότε εντύπωση. Μπράβο, καλή συνέχεια».

Ο Παπαπέτρου δεν είναι από τους διαιτητές που μιλάνε πολύ. Είναι λίγο βαρύς και πολύ προσεχτικός όταν χρειαστεί να μιλήσει με ποδοσφαιριστή ή προπονητή μετά τους αγώνες. Ευχαρίστησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Θέλουμε όλα τα παιχνίδια να πηγαίνουν καλά. Αυτή είναι η «ανταμοιβή» μας. Αυτό που μας ικανοποιεί».

«Θέλουμε να παίζουμε»

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τη σειρά του συνεχάρη τα μέλη της διαιτητικής ομάδας λέγοντας: «Αυτό θέλουμε. Να παίζουμε και να μην έχουμε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλουμε να σταματάει συνεχώς το παιχνίδι». Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν στις υποδείξεις τους οι βοηθοί Πολυχρόνης Κωσταράς και Ιορδάνης Απτόσογλου. Όσον αφορά την φάση του 41ου λεπτού με το χέρι του Σιμόν, ο Άγγελος Ευαγγέλου, που ήταν στο VAR, συμφώνησε με τον Παπαπέτρου ότι δεν έγινε πέναλτι.

Ο τραυματισμός του Απτόσογλου

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ιορδάνης Απτόσογλου αισθάνθηκε πόνο στο γόνατο. Το ολοκλήρωσε και τον εξέτασε ο γιατρός στα αποδυτήρια, ο οποίος του συνέστησε να κάνει τις επόμενες ημέρες μαγνητική τομογραφία. Του έδεσε το πόδι προκειμένου να βγάλει το δεύτερο ημίχρονο. Ο τέταρτος διαιτητής, Παναγιώτης Τσιάρας, ήταν σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαζόταν να αντικαταστήσει τον Απτόσογλου, ο οποίος τελικά τα κατάφερε χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι το πρόβλημα. Εννοείται ότι αν καταλάβαινε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει θα έπαιρνε την θέση του ο Τσιάρας.

Μετά έμαθαν τι έγινε

Οι διαιτητές δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο όταν προκλήθηκε ένταση στο τέλος μπροστά στους δύο πάγκους. Ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί είχαν μπει μέσα στα αποδυτήρια. Ο τέταρτος διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας λειτούργησε πυροσβεστικά. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί ουσιαστικά έγινε πολύ ντόρος για το τίποτα. Ο Παπαπέτρου ενημερώθηκε μετά και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Οι «σούπερ» επιδόσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία

Previous article

Sun: «Γουέστ Χαμ και Φούλαμ για Ιωαννίδη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.