0

Μπορεί τα «φώτα» να έπεσαν πάνω στον Μπερνάρ, μετά τα όσα εξαιρετικά έκανε στη νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν ήταν μόνος του.

Ναι, αποτέλεσε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» με δυο γκολ, ηγετική εμφάνιση και «τρελά» νούμερα, όμως η συνολική παρουσία των «πράσινων» ήταν τέτοια που το χθεσινό παιχνίδι συγκαταλαγέται σε ένα από τα καλύτερα της ομάδας της φετινή σεζόν.

Πάνω από τους μέσους όρους του

Μια ματιά στη στατιστική απεικόνιση του παιχνιδιού, επιβεβαιώνει το παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο 14′ με την πλάτη στον τοίχο όταν η Λαμία προηγήθηκε με γκολ του Σλίβκα, «πάτησε γκάζι» και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, έχοντας σούπερ επιδόσεις στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις βασικές στατιστικές κατηγορίες, το «τριφύλλι» είναι πάνω από τους μέσους όρους του!

Σκόραρε περισσότερες φορές, ήταν απειλητικός με πολλές μεγάλες ευκαιρίες, έβγαλε δυναμισμό και ένταση στο παιχνίδι του κερδίζοντας κατά κράτος τις περισσότερες μονομαχίες και δεν άφησε περιθώρια… αμφισβήτησης στην αντίπαλό του.

Ας δούμε συνοπτικά όλα όσα έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Λαμία:

*Πέτυχε τρια γκολ, ενώ ο μέσος όρος είναι 1.78
*Είχε 2,3 xgoals, τη στιγμή που ο μέσος όρος φτάνει το 1,73
*Συνολικά το “τριφύλλι” είχε 453/514 μεταβιβάσεις. Ποσοστό επιτυχίας 88,13% (μ.ο 85,9%)
*Η Λαμία είχε μόλις 0,27 xgoals, ενώ ο μέσος όρος των αντιπάλων του Παναθηναϊκού είναι στο 1,19.
*Κέρδισε το 57,27% των μονομαχιών που έδωσε (μ.ο 47,8%).
*Οι πράσινοι είχαν εντυπωσιακό ποσοστό στις σέντρες τους. Έβγαλαν 19 και “πέτυχαν” τις 12, που μεταφράζεται σε ποσοστό 63, 16% (μ.ο 34,8%).
*Το ποσοστό επιτυχίας στις πάσες στο επιθετικό τρίτο ήταν 78,69% (μ.ο 75,8%) και στις προωθημένες ήταν στο 79,64% (μ.ο 77,5%).

 

Τουρκία + Βραζιλία = Love For Ever

Previous article

Ο λόγος που ο Τερίμ και ο Παπαδημητρίου έδωσαν συγχαρητήρια στον Παπαπέτρου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.