0

Ο Γιάννης Κώτσιρας συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου μνημόνευσαν το επίτευγμα του Έλληνα αμυντικού.

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό (14/04) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γιάννη Κώτσιρα.

Κι αυτό καθώς ο Έλληνας ακραίος αμυντικός συνδύασε την νίκη της ομάδας του απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας με 3-1 και ανατροπή με την 100η εμφάνισή του με το «τριφύλλι»!

Ο Κώστιρας αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, από τον Αστέρα Τρίπολης, κερδίζοντας έκτοτε το Κύπελλο Ελλάδας το 2022.

Παράλληλα, εκτός από τις 100 συμμετοχές, ο 31χρονος άσος έχει δώσει και επτά ασίστ, ενώ αντιθέτως δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει για λογαριασμό των «πράσινων».

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Κώτσιρα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την ανανέωσή του ωστόσο να θεωρείται σχεδόν δεδομένη αφού αποτελεί επιθυμία και του Παναθηναϊκού.

 

Ολόκληρος… ο Μπερνάρ σε μια φάση

Previous article

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας καθάρισε πρωτιά και… διαιτητές, για το πλεονέκτημα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.