0

Ο Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος στο κομμάτι των στόπερ και ο Σαμέτ Ακαϊντίν τελευταία φωνάζει παρών.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός έψαχνε πατήματα για το κέντρο της άμυνάς του. Τα δίδυμα που άλλαξε ήταν πολλά.

Στην αρχή έγιναν και αναγκαίες διαφοροποιήσεις λόγω των τραυματισμών των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Στη συνέχεια η έλευση του Φατίχ Τερίμ έφερε νέα δεδομένα και νέους παίκτες.

Και πάνω που άρχισε να κλειδώνει το δίδυμο των Αράο και Γεντβάι, ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε πως στην τελική ευθεία θέλει τον Βραζιλιάνο στη φυσική του θέση. Ο Αράο πήγε στα χαφ και ο δρόμος για την ενδεκάδα άνοιξε για τον Ακαϊντίν.

Ο 30χρονος στις αρχές ήταν απογοητευτικός. Στα περισσότερα παιχνίδια που έπαιξε, έκανε γκέλες. Ωστόσο, πλέον παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο αγώνας με η Λαμία δεν αποτελεί κριτήριο. Σε εκείνον με την ΑΕΚ, όμως, πήρε εξαιρετικό βαθμό. Γενικά στα πλέι οφ, ήταν αρκετά καλός. Σε σημείο που ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί το μέλλον. Κυνηγάει το νταμπλ και το αν θα το πάρει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα πορευτεί στη συνέχεια το κλαμπ.

Ο Τερίμ είναι σαφές πως εκτιμά τον Ακαϊντίν και εφόσον συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο, είναι πιθανό να ζητήσει την παραμονή του συμπατριώτη του. Αντιθέτως, ο Ούγκο μάλλον δεν είναι στο πλάνο, όπως και ο Σένκεφελντ.

Κίνηση για την αγορά του Γεντβάι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Από τους δύο τραυματίες είναι ξεκάθαρο πως προβάδισμα έχει ο Μάγκνουσον, ενώ και ο Ακαϊντίν με τις εμφανίσεις του ίσως κερδίσει θέση στο ρόστερ. Υπάρχει, άλλωστε, οψιόν αγοράς στο deal με τη Φενέρμπαχτσε. Και μπορεί τα 4.000.000 ευρώ να φαντάζουν πολλά, αλλά σε περίπτωση που το «τριφύλλι» και ο παίκτης έχουν ταύτιση απόψεων, κώδικας επικοινωνίας θα βρεθεί με τη Φενέρ. Όλα αυτά μετά το τέλος της σεζόν και με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Απάντηση Ολυμπιακού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Τον αποκάλεσε “παρκαδόρο”!

Previous article

Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.